Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

2.500.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΕΣΡ

2.491.600 ευρώ ή αν προτιμάτε 207.633 ευρώ το μήνα μας κοστίζουν οι κρατικοδίαιτοι καρεκλοκένταυροι του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου… Όπως μπορείτε να δείτε στον προϋπολογισμό του 2012…
οι άνθρωποι δεκανίκια της εκάστοτε κυβέρνησης πληρώνονται αδρά για να λογοκρίνουν τις αδέσμευτες και ανεξάρτητες φωνές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου…

Οι πίνακες είναι στο olympia.gr

Εγώ θα θελα να ρωτήσω όλους αυτούς τους φοβερούς οικονομικούς αναλυτές που έχουμε πόσα δις θα μαζευόταν κάθε χρόνο αν το κράτος τώρα αυτή τη στιγμή επέβαλε ένα νόμο "έκτακτης ανάγκης" και έθετε ένα πλαφόν (ας πούμε μέχρι 2-3.000€ το μήνα ένα λογικό νούμερο τέλος πάντων) στους μισθούς και τις συντάξεις όλων των απασχολουμένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα για κάποια χρόνια.

Aπό βουλευτές υπουργούς και κρατικοδιορισμένους διευθυντές μέχρι όλους τους παρατρεχάμενους.

Μιλάμε για πολλά δις το χρόνο γιατί ο κύκλος όλων αυτών των ακριβοπληρωμένων και «απαραίτητων» είναι αρκετά μεγάλος.

Ας τα υπολογίσει κάποιος έστω τα φανερά από τις εφορίες γιατί αν βάλουμε και τα απέξω..

Έτσι να δούμε σε πόσα χρόνια θα ξεχρεώναμε ενώ θα είχαμε παράλληλα τη δυνατότητα να μην έχουμε κανένα μισθό κάτω από 1.000€ δημιουργώντας έτσι περισσότερο κόσμο με κάποια στοιχειώδη αγοραστική δυνατότητα ώστε να μην κάτσει η αγορά και να κλείνει το ένα μαγαζί πίσω απ το άλλο.

Αν είναι δυνατόν ο κόσμος να πεθαίνει από την πείνα και κάποιοι “μάγκες “ επειδή έχουν άκρες με τους εκάστοτε υπουργούς κλπ να παίρνουν εκατομμύρια.

Όλοι αυτοί οι «κύριοι» αμείβονται εδώ και πολλά χρόνια με υπεριμισθούς και έχουν πολύ μεγάλες περιουσίες. Τι θα πάθουν αν αμείβονται με ένα μικρό μισθό (μικρό για αυτούς γιατί για οποιονδήποτε άλλο τα 2-3 χιλιάρικα είναι άπιαστο όνειρο) κάποια χρόνια αφού έτσι κι αλλιώς είναι πάμπλουτοι;

Στο κάτω κάτω είναι και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολιτική ηγεσία γιατί όλοι αυτοί είναι δικό της δημιούργημα σαν εξιλέωση στα μάτια του λαού όσο προλαβαίνει ακόμα..

Ξεπουλάνε την ίδια τους την πατρίδα υπογράφοντας το ένα μνημόνιο πίσω απ το άλλο και εξαθλιώνουν ένα ολόκληρο λαό για να μην κόψουν λίγη από την πολυτέλεια των εαυτών τους και του σιναφιού τους.

Και θέλουν να λέγονται Έλληνες και κάνουν πως νοιάζονται κάθε μέρα στη βουλή για το λαό ενώ κολυμπάνε στο χρήμα και βγάζουν εκατομμύρια στο εξωτερικό έχοντας αγοράσει το μισό Λονδίνο.

Πόσο φθείρει η εξουσία τον άνθρωπο.

Κατά τα άλλα πάνε και κάνουν το σταυρό τους με ήσυχη τη συνείδησή τους..

Έλα όμως που δεν υπάρχει αδίκημα χωρίς τιμωρία.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips