Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Τσεχία λέει όχι στην ACTA

Αν και η Τσεχία ήταν ένα από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπέγραψε τη συμφωνία ACTA τον Ιανουάριο στην Ιαπωνία, ο πρωθυπουργός της ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του αναστέλλει τη διαδικασία επικύρωσης της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η κυβέρνηση του «δεν είναι δυνατόν, σε καμία περίπτωση, να κάνει δεκτή μια συμφωνία με την οποία θα απειλούνται θεμελιώδεις ελευθερίες καθώς και η απρόσκοπτη πρόσβαση στην πληροφορία».

Η Τσεχία δεν είναι η μόνη χώρα που εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τη συμφωνία. Η Πολωνία έχει επίσης αρνηθεί να την επικυρώσει λόγω των έντονων αντιδράσεων. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην ACTA σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Ανάμεσα τους η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips