Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Ένα «επικίνδυνο» ξενοδοχείο για τολμηρούς!

Οι ταξιδιώτες που έρχονται στη Βαρκελώνη για να θαυμάσουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική της καταλανικής πόλης βρίσκονται μπροστά σε ένα «επικίνδυνο» ξενοδοχείο, που όμοιό του σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί!

Ο λόγος για το πρωτότυπο «Rock Barcelona Hotel» που πρόκειται να κατασκευαστεί στο κέντρο της πόλης, αποτελώντας αν μη τι άλλο κάτι πέρα από αυτό που θα θεωρούσε κάποιος «άνεση ξενοδοχείου»!Διά χειρός του πολωνικού αρχιτεκτονικού γραφείου UGO, o «Βράχος της Βαρκελώνης» δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τεράστιο πέτρινο »πύργο», ύψους 100 μέτρων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τα βράδια τους… σκαρφαλωμένοι σε μια προεξοχή με θέα την ισπανική πόλη.

Για τους πιο τολμηρούς (ή για τους επαγγελματίες ορειβάτες), υπάρχει η δυνατότητα αναρρίχησης μέχρι την κορυφή, όπου η διαμονή κάτω από τα αστέρια είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Βέβαια, οι αρχιτέκτονες δεν θα μπορούσαν παρά να σκεφτούν και τους κλασικούς τύπους, που προτιμούν τη σιγουριά ενός δωματίου αλλά και τις πολυτελείς ανέσεις που αυτό μπορεί να τους προσφέρει.

Ο «Βράχος της Βαρκελώνης» θα περιλαμβάνει 50 δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ, ακόμη spa και πισίνα, για όσους επιλέγουν την… ασφάλεια στη διαμονή τους. Βέβαια, η πρόταση των αρχιτεκτόνων είναι, αφού κάνουμε τα απαραίτητα μαθήματα… ορειβασίας, να ανέβουμε μέχρι την κορυφή, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips