Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Το «σ' αγαπώ» την ξανάφερε στη ζωή

Οι γιατροί την είχαν ξεγράψει
Η Λόρνα Μπέιλι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και οι γιατροί την κρατούσαν στη ζωή με τεχνητά μέσα. Μετά από συνεχείς και πολύωρες προσπάθειες, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια της 49χρονης Βρετανίδας, ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και ότι έπρεπε να την αποχαιρετήσουν για πάντα.
Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα, ο σύζυγος της Λόρνα έσκυψε δίπλα της και ψιθύρισε «σ' αγαπώ». Αμέσως, το χρώμα άρχισε να επανέρχεται στο πρόσωπό της και λίγο αργότερα άνοιξε τα μάτια της.
Τρεις εβδομάδες αργότερα, η Λόρνα έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο και έχει βγει από την εντατική. Κάθεται στο κρεβάτι της και επικοινωνεί με το σύζυγο και τα παιδιά της.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, παρόλο που θεωρήθηκε «τεχνικώς νεκρή», η Λόρνα δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη και σύντομα θα μπορεί να περπατά.
Δείτε όλο το άρθρο στη dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips