Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Ιταλός δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα προσφέρει τον μισθό του ο Ιταλός δήμαρχος της πόλης Κάβα ντε Ριρένι, Μάρκο Γκάλντι, προκειμένου σύμφωνα με τον ίδιο να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό στην δύσκολη εποχή της κρίσης.

Ο δήμαρχος με επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ζοζέ Μανούελ Μπαρόζο και τον αρχηγό των Γερμανών σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτζ δηλώνει πως προσφέρει τον μισθό του για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας.«Η Ευρώπη τώρα δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας αυτή την στιγμή, σημαίνει οριστική εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε» τονίζει στην επιστολή του και καλεί και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολιτικούς να μιμηθούν τη συμβολική κίνησή του.


Δύο ιταλοί δήμαρχοι προσφέρουν τον μισθό τους στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips