Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανοίγει ο δίαυλος Λήμνου- Ίμβρου

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμό 28150 φύλλο της εφημερίδας της Τουρκικής Κυβέρνησης της 22/12/2011 απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ιδρύεται για πρώτη φορά στην Ίμβρο τελωνειακή αρχή.

Όπως είχε διαβεβαιώσει, ο πρώην Δήμαρχος Μαλάτειας και σημερινός βουλευτής του Κυβερνόντος κόμματος του Πρωθυπουργού Ερντογάν, στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή στην Μαλάτεια, τελικώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το άνοιγμα του τελωνείου στην Ίμβρο.
Το άνοιγμα Τελωνείου στην Ίμβρο αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών των Ιμβρίων που αγωνίζονται χρόνια προκειμένου να διασφαλίσουν την άμεση πρόσβαση στην πατρίδα τους.

Η επιδιωκόμενη από χρόνια άμεση επικοινωνία των Λημνιών με την γειτονική Ίμβρο, δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης εμπορικών και ιδίως τουριστικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας στη Λήμνο μία ακόμη διέξοδο, που μπορούν και πρέπει να αξιοποιήσουν.
Πηγή: lesvosnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips