Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Κι άλλο χτύπημα στο ελεύθερο internet..

Έκλεισε και η ιστοσελίδα αναζήτησης torrents BTJunkie!
Την τύχη των Megaupload και Filesonic φαίνεται να ακολουθεί και η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης torrents BTJunkie, η οποία όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της οικειοθελώς. Σε μήνυμα που αναρτήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην ιστοσελίδα, η ομάδα του BTJnkie αποχαιρετά τους χρήστες της υπηρεσίας:
“Αυτό είναι το τέλος φίλοι μας. Δεν ήταν εύκολο , αλλά αποφασίσαμε να κλείσουμε τη σελίδα οικιοθελώς. Παλεύουμε για χρόνια για το δικαίωμα σας να επικοινωνείτε, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ήταν μια εμπειρία ζωής και ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα.”
Προς το παρόν οι λόγοι διακοπής της ιστοσελίδας παραμένουν άγνωστοι, αν και εικάζουμε ότι σχετίζονται με την πρόσφατη δίωξη του Megaupload και την απόφαση των αρχών να κυνηγήσουν και άλλες ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων.

Μπορεί τα νομοσχέδια SOPA και PIPA να έχουν μπεί για την ώρα στο συρτάρι, αλλά καθημερινά αποδεικνύεται ότι το τοπίο του Internet έχει αρχίσει να αλλάζει δραματικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips