Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Οι «σύγχρονες ακρίδες» και η Ελλάδα

Μοναδικό άρθρο του Aldo Matteucci.
Στις χώρες ενσκήπτουν λοιμοί, ή ακρίδες. Στην Ελλάδα ενέσκηψαν οι τραπεζίτες, με ανάλογα, όπως όλα δείχνουν, αποτελέσματα. Καθώς θα βλέπετε τις φωτογραφίες, προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ήταν οι ΔΙΚΕΣ σας οικονομίες που εξαφανίζονται, η ΔΙΚΗ σας σύνταξη που εξανεμίζεται, οι κοινωνικές δομές της ΔΙΚΗΣ σας χώρας που καταρρέουν.

Αυτοί είναι άνθρωποι που η ζωή τους καταστρέφεται, άνθρωποι που έκαναν τις προσφορές τους προς τη θεά Πίστωση.

Κι αυτό δεν γίνεται με στρατιωτική εισβολή, στην οποία θα μπορούσε κανείς να αντιταχθεί ή να μισήσει, γίνεται διακριτικά (ύπουλα) και καλύτερα να συμφωνήσει κανείς με την «καλύτερη αίσθηση» των πιστωτών.

Οι όροι που επιβλήθηκαν στη Γερμανία μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν ήταν πολύ διαφορετικοί.

Ελπίζω μόνο η Ευρώπη ως σύνολο να τα έχει ξεπεράσει όλα αυτά, καθώς ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει το ίδιο (τουλάχιστον αυτός δεν είναι οργανισμός αξιολόγησης)..."

Aldo Matteucci

*Ο Aldo Matteucci είναι Ελβετός πρώην διπλωμάτης. Αφορμή για να γράψει το σχόλιό του στάθηκε το video της Δήμητρας Στασινοπούλου που αναρτήθηκε στην κατηγορία street view της εφημερίδας μας.

Παρακολουθήστε το:Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips