Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Πέμπτη σήμερα, η καλύτερη μέρα για σεξ!

Το ξέρατε ότι η Πέμπτη είναι η τέλεια μέρα για σεξ;
Ότι η Τετάρτη είναι η ιδανική μέρα για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας; 
Αν όχι, τότε υπάρχει λόγος να μάθετε τι ακριβώς αποκαλύπτει μια μελέτη για τα μυστικά κάθε μέρας της εβδομάδας...


Από την άλλη πλευρά, η Τρίτη αποδεικνύεται σύμφωνα με τη μελέτη, η χειρότερη μέρα για σεξ.

Η Τετάρτη λοιπόν είναι η τέλεια μέρα αν ψάχνετε τον έρωτα: είναι ιδανική για το πρώτο ραντεβού, όπως δηλώνει περισσότερο από το 40 % των 8.000 ερωτηθέντων.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αύξηση: Οι διευθυντές είναι πιο δεκτικοί στα αιτήματα για μισθολογικές αυξήσεις την Τετάρτη, όπως αποκάλυψε μια έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 1.500 Βρετανών.
Αν πάει καλά, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μέχρι το επόμενο ραντεβού που θα είναι πιθανότατα την Παρασκευή.
Και αν στο δεύτερο ραντεβού ‘’στραβώσει’’ το πράγμα, μπορείτε να...κανονίσετε να βγείτε με τους φίλους σας το Σαββατοκύριακο και να μην αναγκαστείτε να περάσετε τις επόμενες μέρες μόνοι στο σπίτι, κλαίγοντας για το κακό που σας βρήκε.

Όπως έδειξε η έρευνα, τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, την Πέμπτη το σώμα παράγει πιο ενεργές σεξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία με τον/τη σύντροφο είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες.

Ακόμη, όπως τονίζουν οι επιστήμονες οι πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης είναι οι καταλληλότερες για σεξουαλική επαφή, καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες εκτοξεύονται στα ύψη και το επίπεδο οιστρογόνων στις γυναίκες πενταπλασιάζεται.

Η Πέμπτη εκτός του ότι αποδεικνύεται σύμφωνα με την έρευνα ως η αποδοτικότερη ημέρα για σεξουαλική επαφή, είναι επίσης η αποδοτικότερη ημέρα στην εργασία σύμφωνα με τη μελέτη του «London School of Economics & Political Science», που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Psychology Today»


Αρχίζουν να συγκλίνουν οι επιστήμες...κατά τα άλλα δεν πιστεύουμε στα ζώδια..βέβαια σύμφωνα με το Έθνος δυστυχώς : Λιγότερο σεξ μετά το μνημόνιο - Οι δεξιοί επηρεάζονται... περισσότερο

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips