Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζονται να μας σώσουν οι..πολέμιοι της διαπλοκής..


Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η η ΑΚΤΩΡ μένει..
Σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά στιγμές που τα πολιτικά κόμματα έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους για μήνες ακόμα και μια πολιτική εκδήλωση είναι δύσκολο να στηριχτεί οικονομικά. Γι αυτο και ο Αντώνης Σαμαρας μίλησε με τη χορηγία του «Ακτωρα» στην Καλαμάτα όπου του παραχώρησαν ακόμα και το ποντιουμ στο οποίο μίλησε γι αυτό και είχαν βάλει και το LOGO της ΜΩΡΕΑΣ.


Βέβαια μπορεί να προσφέρθηκε και μόνος να κάνει διαφήμιση στην εταιρεία μια που οι δουλειές στην Ελλάδα δεν πάνε καλά αφού περιμένουν το PSI να πάρουν περίπου 2 δις ευρώ που τους χρωστά το κράτος. Μετά την είσοδο υιού Ψυχάρη στην ΝΔ ώρα είναι να δούμε και τον Μπόμπολα!
Θυμάστε τον Σαμαρα που έλεγε στη Θεσσαλονίκη ότι θα χτυπήσει τη διαπλοκή και τους νταβατζηδες. Τελικά δικαιώθηκε πλήρως ο συμπατριώτης του γαλάζιος βουλευτής Γ.Λαμπρόπουλος που στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγία της ΝΔ τον κατήγγειλε ως άνθρωπο των μεγάλων συμφερόντων! 

Μέσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τόσο μεγάλη κινητοποίηση μάζεψε μόνο 300 άτομα... Αφού εγκαινίασε μια...ανύπαρκτη γέφυρα πήγε κατευθείαν στο Hotel Elite για να τα ψάλλει στους διοργανωτές!


Καμαρώστε τον και συνεχίστε να υπακούτε..

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips