Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Έργα τέχνης πάνω στο γυναικείο σώμα

Η «καυτή» τέχνη του ταλαντούχου Κρεγκ Τρέισι.
Λέγεται συχνά ότι η γυναικεία μορφή αποτελεί από μόνη της ένα έργο τέχνης, και αυτό επιβεβαιώνει πλήρως με τα έργα του ο 44χρονος καλλιτέχνης, Κρεγκ Τρέισι. Με μια πρώτη ματιά, αυτά τα τολμηρά και όμορφα τοπία μοιάζουν με ελαιογραφία σε καμβά. Ωστόσο, στη πραγματικότητα, ο πρωτότυπος ζωγράφος σχεδιάζει πάνω στο γυναικείο σώμα τα εντυπωσιακά έργα του.


Με λίγη παρατηρητικότητα, θα αντιληφθεί κανείς ότι οι λόφοι και τα δέντρα έχουν σχεδιαστεί πάνω στο γυμνό σώμα μιας γυναίκας, δημιουργώντας απίστευτα έργα τέχνης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης περνά αρκετές ώρες ζωγραφίζοντας προσεκτικά πάνω στις γυναικείες καμπύλες για να ολοκληρώσει τα έργα του, και κυρίως για να επιτυγχάνει τις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Ο 44χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν δυσκολεύεται να βρει μοντέλα για τη τέχνη του, χρησιμοποιεί χρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ανθρώπινο δέρμα. Σε όλη τη σταδιοδρομία του, ο Craig έχει ζωγραφίσει περισσότερες από 400 γυναίκες.

«Η εύρεση των μοντέλων δεν αποτελούσε ποτέ ζήτημα γα μένα. Ζωγραφίζω πάνω στους ανθρώπους και οι άνθρωποι είναι άφθονοι. Όλα τα μοντέλα συμμετέχουν εθελοντικά. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα υπηρεσίες ή το διαδίκτυο για να προσεγγίσω τις γυναίκες. Οι εκάστοτε κοπέλες μου έδειχναν κατανόηση και δεν ζήλευαν, καθώς συνειδητοποιούσαν αμέσως ότι πρόκειται απλά για τέχνη», δήλωσε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips