Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Δείξε μου το φίλο σου..

Δέκα φίλοι αξίζουν όσο ένα χάμπουργκερ!
Η εταιρεία Burger King στο πλαίσιο διαφημιστικής της εκστρατείας, χάριζε σε κάθε...χρήστη του facebook ένα χάμπουργκερ αν δεχόταν να διαγράψει 10 άτομα απ' τη λίστα των φίλων του.
Μέσα σε λίγα λεπτά διαγράφτηκαν πάνω από 250.000 ηλεκτρονικές φιλίες! Ένας απ' αυτούς που αποφάσισε να διαγράψει φίλους για να απολαύσει δωρεάν το χάρμπουγκερ, τους έστειλε πριν τη διαγραφή το εξής μήνυμα:"Για να είμαι ειλικρινής, αμφισβητούμενε φίλε του facebook, σε διατηρούσα ως τώρα επειδή νόμιζα πως θα αισθανόσουν άσχημα αν ανακάλυπτες ότι σε διέγραψα. Αυτό μέχρι τώρα, γιατί δεν μου είχε ακόμα προσφέρει κάποιος ένα μπιφτέκι ως αντάλλαγμα των συναισθημάτων σου"...


Πολύτιμη και αναντικατάστατη η αληθινή φιλία σε σχέση με την "ηλεκτρονική". Και αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε ας βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση τους με αμοιβή αντί για χάμπουργκερ ένα ποσό για κάθε φίλο που διαγράφουμε, πχ 20 € ο φίλος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips