Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Μεταλλαγμένο φυτό κάνναβης για θεραπεία χωρίς παρενέργειες

Φυτό κάνναβης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρά για ιατρικούς σκοπούς, καθώς δεν προκαλεί τις κλασικές παρενέργειες του καπνίσματος μαριχουάνας, δημιούργησαν Ισραηλινοί επιστήμονες.

Το νέο αυτό φυτό έχει την όψη, τη μυρωδιά, ακόμα και τη γεύση μαριχουάνας, όμως δεν πυροδοτεί κανένα από τα συναισθήματα που συνδέονται με τη χρήση μαριχουάνας και οφείλονται στην ουσία THC ή τετραϋδροκανναβινόλη.«Είναι όλα τα ίδια, όμως εκλείπει η αίσθηση μουδιάσματος που έχουν συνηθίσει οι χρήστες» εξηγεί ο Τζαχί Κλάιν, επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρείας Tikkun Olam που καλλιέργησε το φυτό της νέας κάνναβης.

«Πολλοί από τους ασθενείς μας που κάπνισαν το εν λόγω φυτό γύρισαν πίσω σε εμάς και μας είπαν ότι τους ξεγελάσαμε επειδή υπέθεσαν ότι τους χορηγήσαμε placebo».

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Maariv daily» που δημοσίευσε το εν λόγω άρθρο, οι ειδικοί επιχείρησαν να εξουδετερώσουν την επίδραση της THC και να αυξήσουν την επίδραση μιας άλλης ουσίας που ονομάζεται CBD ή κανναβιδιόλη και συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ανακούφιση διαφόρων ψυχικών διαταραχών, αλλά και στη θεραπεία του διαβήτη.

Το νέο μεταλλαγμένο φυτό κάνναβης όχι απλώς αφήνει τους χρήστες του απόλυτα νηφάλιους, αλλά δεν προκαλεί ούτε τις λιγούρες που συχνά συνδέονται με τη χρήση μαριχουάνας.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ Espressonews.gr

Οι "κλασικές παρενέργειες" είναι αναπόσπαστο μέρος του φυτού...οι Ισραηλινοί θα το κάνουν...σαν να πίνεις κρασί σε χάπια..
Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips