Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο

Τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική, η λεπτομερής παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες με την επίσημη κυκλοφορία του.
Το «MLS iQTalkTM» συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ) τις οποίες η MLS αναπτύσσει εδώ και χρόνια.
Πρόκειται για smartphone με λειτουργικό σύστημα Android που καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS, κ. Ιωάννης Καματάκης, δήλωσε:


«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή» 


Αν και προς στιγμήν δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αυτής, αναμένεται πως η οθόνη με την οποία θα είναι εξοπλισμένη το smartphone αυτό θα είναι των 4.3 ιντσών. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας άμεσα την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά με τιμή που φαίνεται πως θα κυμαίνεται γύρω στα 250 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips