Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Παράγει ενέργεια πετώντας…

Ανεμογεννήτρια που δεν έχει ιστό, είναι κατασκευασμένη με υλικά κατά 90% λιγότερα από αυτά μιας συμβατικής ανεμογεννήτριας, κάνοντας κύκλους στον άερα, ακόμα και σε μεγάλο υψόμετρο και παράγει ανανεώσιμη ενέργεια.

Οι δοκιμές της ιπτάμενης ανεμογεννήτριας της Makani Power είναι συνεχής και δεν αφορούν μόνο τις χερσαίες περιοχές αλλά και την ανοικτή θάλασσα.Το συγκεκριμένο μοντέλο ανεμογεννήτριας μπορεί να πετάει σε ύψος από 800 έως 1950 πόδια από το έδαφος.
Τα υλικά κατασκευής της είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και ο στροβιλισμός της μοιάζει με την κίνηση ενός ανεμόμυλου.

Η ενέργεια που παράγει, σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού είναι κατά 50% φθηνότερη από το κόστος της παραγωγής ενέργειας των συμβατικών ανεμογεννητριών.

Ακόμη και σε χαμηλό αιολικό δυναμικό η ανεμογεννήτρια της δίνει καλύτερες επιδόσεις και μπορεί να παράγει περίπου 50% περισσότερη ενέργεια από ό, τι ένα συμβατικός στρόβιλος της ίδιας ονομαστικής ισχύς.

Η αμερικάνικη ανεμογεννήτρια βγαίνει σε τρείς τύπους, με ονομαστική ισχύ 30kw, 600kw και 5 MW.

H καινοτόμα ανεμογεννήτρια, διαθέτει υβριδικούς ρότορες που επιτρέπουν την παραμονή της ανεμογεννήτριας στον αέρα ακόμα κι όταν εξασθενήσουν σημαντικά οι άνεμοι.Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips