Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Χάρτινο κρεβάτι με ατσάλινη αντοχή

Αν τα πράγματα καταρρέουν στην ιδέα ενός χάρτινου πύργου, τότε στην περίπτωση ενός χάρτινου κρεβατιού ίσως να είναι πολύ χειρότερα. 
Απάντηση στη συγκεκριμένη πρόκληση θέλησε να δώσει η αυστραλιανή εταιρεία The Karton Group σχεδιάζοντας ένα κρεβάτι από χαρτόνι, το οποίο παρ' όλα αυτά φαίνεται να διαθέτει... ατσάλινη αντοχή.

Σύμφωνα με τους επινοητές του μάλιστα ο οικολογικός σκελετός μπορεί να σηκώσει το βάρος ούτε ενός, ούτε δύο αλλά 22 ατόμων. Το κρεβάτι Paperpedic, όπως ονομάζεται, μπορεί με μερικές εύκολες κινήσεις να μετατραπεί από μονό σε υπέρδιπλο, ενώ στο κάτω μέρος του διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο. Συνοδεύεται από εξίσου καλαίσθητα κομοδίνα από το ίδιο υλικό.
Οι κατασκευαστές του ισχυρίζονται ότι το μυστικό της μεγάλης αντοχής του κρεβατιού κρύβεται στις πτυχώσεις του χαρτονιού στο κάτω μέρος του, οι οποίες σχηματίζουν μια υπερ-ανθεκτική δομή. Για την ώρα το «πουπουλένιο» αλλά παράλληλα ατσάλινο κρεβάτι πωλείται στην Αυστραλία, αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρείας πιστεύουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο προς αποστολή και στην υπόλοιπη υφήλιο.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips