Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Έργα τέχνης με καπνό μαριχουάνας

Με τον εύστοχο τίτλο «Blow Job», ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Fernando de la Rocque ταράζει τα… νερά στον κόσμο της τέχνης, καθώς όλα τα πορτρέτα του έχουν δημιουργηθεί από καπνό μαριχουάνας, τον οποίο φυσάει σε συγκεκριμένα σημεία επάνω στο χαρτί! Ο Rocque, που έχει προκαλέσει με τα έργα του και στο παρελθόν, είναι ανοιχτά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας, κάνοντας προκλητικές δηλώσεις κατά καιρούς στον Τύπο, σε μια (επιτυχημένη) προσπάθεια να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στο πρόσωπό του και στα έργα του.


 «Νομίζω ότι η ελευθερία να καπνίζει κάποιος μαριχουάνα είναι σημαντική, αλλά πιο σημαντική είναι για εμένα η ελευθερία να μπορώ να δημιουργώ τέχνη μέσα από αυτήν», λέει ο Fernando de la Rocque.

Τα έργα του καλλιτέχνη εκτίθενται στην Γκαλερί «La Cucaracha» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ ο ίδιος με συνεντεύξεις του θα εξηγήσει στο κοινό τις λεπτομέρειες των δημιουργιών του. Άραγε πώς να είναι μετά την ολοκλήρωση ενός έργου, με τόσο καπνό κάνναβης που φυσάει;


1 σχόλιο:

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips