Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Ένας «έξυπνος» κάδος απορριμμάτων!

Τι θα λέγατε εάν είχατε στο δωμάτιό σας έναν «έξυπνο» κάδο απορριμμάτων όπου θα μάζευε τα σκουπίδια στο λεπτό, χωρίς να μένει τίποτα στο πάτωμα; Το μόνο που εσείς θα έχετε να κάνετε από εδώ και πέρα είναι να πετάτε τα σκουπίδια (χαρτιά, κουτάκια αναψυκτικών, περιτυλίγματα σοκολάτας κ.λπ.) σε όποια κατεύθυνση θέλετε και αφήστε τα άλλα στον… κάδο!
Το Smart Trashbox είναι αποτέλεσμα πολύωρων και επίπονων προσπαθειών μιας ομάδας Ιαπώνων εφήβων, που δεν φημίζονταν και τόσο για την καθαριότητά τους, ενώ είχαν βαρεθεί πια να ακούνε από τις μητέρες τους το κοινότοπο: «Το δάπεδο στο δωμάτιό σου είναι γεμάτο σκουπίδια!»…
Σκέφτηκαν από εδώ, προβληματίστηκαν από εκεί και ιδού: Μερικές μπαταρίες, ένα τηλεχειριστήριο και ένας απλός κάδος έκαναν τη δουλειά τους, μεταμορφώνοντας το δωμάτιο σε έναν πεντακάθαρο χώρο.
Με απλές κινήσεις ο χρήστης πετάει το… σκουπίδι του -πού αλλού;- στο πάτωμα και ω! του θαύματος ο κάδος… τρέχει και το αρπάζει, χωρίς να αφήνει τίποτα απολύτως να πέσει στο πάτωμα. Στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον εξυπνότερο… κάδο του μέλλοντος!

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips