Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ύπνος της στρουθοκαμήλου..

Όπου κι αν βρίσκεστε, δημιουργήστε ένα μικροπεριβάλλον, που θα σας επιτρέψει μία αναζωογονητική σιέστα.
Γνωρίζατε ότι ένας υπνάκος, η γνωστή σιέστα κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορεί να αυξήσει την δημιουργικότητά σας κατά 30%; Με τους περισσότερους εργαζόμενους να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στο γραφείο, και μπροστά από μια οθόνη, το Ostrich Pillow είναι ένα gadget ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού βοηθάει να απομονωθούμε, να ξεκουραστούμε και να ονειρευτούμε- ακόμα και αν είναι για λίγα λεπτά.
Το πρωτοποριακό design του προσφέρει την ευκαιρία, στη δουλειά ή και στα ταξίδια μας, να κοιμηθούμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, χωρίς να μας αποσπούν το φως ή ο θόρυβος. 
Δημιουργώντας ένα μικρό, προσωπικό χώρο, εν μέσω του δημόσιου, μπορούμε να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας φορώντας το, απλώς, στο κεφάλι μας και βάζοντας μέσα στις ειδικές, πλαϊνές θήκες τα χέρια μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips