Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Καθαρισμός του αέρα με τη βοήθεια των φυτών

Έναν καθαριστή αέρα που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία αλλά και τα οφέλη της φύσης ανέπτυξε ο Γάλλος σχεδιαστής Mathieu Lehanneur, με τη βοήθεια του καθηγητή του Χάρβαρντ David Edwards, στο πλαίσιο ενός επιστημονικού πειράματος το 2007.

Πρόκειται για ένα «πράσινο» γκάτζετ που αποβάλλει τις τοξίνες από το σπίτι αποτελεσματικότερα από οποιοδήποτε φυτό εσωτερικού χώρου.

Ο καθαριστής αέρα «Andrea Air Purifier» που έχει κατακλύσει τα ράφια των καταστημάτων στη Βόρεια Αμερική, διαφέρει σημαντικά από τις αντίστοιχες συσκευές, καθώς περικλείει ένα ζωντανό φυτό.

Στην ουσία η πρωτοποριακή συσκευή ενισχύει κατά πολύ τη φυσική ιδιότητα του φυτού να καθαρίζει τον χώρο από τις τοξίνες, χάρη σε ένα μηχανικό ανεμιστηράκι που ωθεί τον αέρα να περάσει από τα φύλλα του φυτού στο χώμα και τις ρίζες.Έπειτα ο καθαρός αέρας περνά από ένα ειδικό δοχείο νερού, όπου συλλέγονται οι τοξίνες.

Ο καθαριστής μπορεί να λειτουργήσει με πολλά είδη φυτών. Είναι λειτουργικός και παράλληλα προσφέρει ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα, στολίζοντας το σπίτι.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips