Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Φτάσαμε στην εποχή της τηλε-αγκαλιάς..

Ένα γιλέκο που «αγκαλιάζει» αυτόν που τo φοράει, κάθε φορά που του κάνουν «Like» στο facebook δημιούργησε φοιτήτρια του ΜΙΤ.

Σύμφωνα με τo metrogreece.gr το γιλέκο «Like-A-Hug» που σχεδίασε η Μελίσα Τσόου μπορεί να φέρει πιο... κοντά τους χρήστες με τους φίλους τους αφού φουσκώνει όταν οι φίλοι σας κάνουν «Like» σε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή το στάτους στον τοίχο σας.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημιουργός του, «μας επιτρέπει να νιώσουμε τη ζεστασιά, την ενθάρρυνση, την στήριξη ή την αγάπη που νιώθουμε όταν μας αγκαλιάζουν».

«Η ιδέα προέκυψε σε μία ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις εξ αποστάσεως και τα όρια που βάζουν οι συζητήσεις μέσω κάμερας όπως στο Skype. Προέκυψε η έννοια της τηλεπαρουσίας και παίξαμε με την ιδέα λήψης αγκαλιών μέσω ασύρματης τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα ήταν το "Like-A-Hug"».

Οι εσωτερικές τσέπες είναι συνδεδεμένες με το κινητό τηλέφωνο εκείνου που το φοράει το οποίο στέλνει σήμα όταν κάποιος κάνει like στην σελίδα του, ενώ οι αγκαλιές μπορούν να σταλούν πίσω στον αρχικό αποστολέα, πιέζοντας το γιλέκο και ξεφουσκώνοντάς το.


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips