Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου

Την πρώτη θέση μεταξύ των 16 πιο έξυπνων ανθρώπων στον κόσμο, κατέχει ένας Έλληνας, ο 28χρονος Ευάγγελος Κατσιούλης από τη Θεσσαλονίκη, γιατρός στο επάγγελμα και με πτυχίο επίσης φιλοσοφικής, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 σε πρόσφατη μέτρηση IQ.

Ο Δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης, κατέχει αυτό το ρεκόρ, έχοντας και κατά το παρελθόν συμμετάσχει σε ανάλογες μετρήσεις.Πρόσφατα μετρήθηκε το IQ του όπως και άλλων υποψηφίων από πολλές χώρες του κόσμου, από την εταιρεία «
World Genius Directory», η οποία θεωρείται η πλέον κατάλληλη για μετρήσεις έξυπνων μυαλών σε όλον τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυΐες.

Αυτό συμβαίνει φυσικά και με τον συμπατριώτη μας, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο 198 (σύμφωνα με τους επιστήμονες τέτοια νούμερα θεωρητικά μπορεί να πετύχει ένας στο δισεκατομμύριο), αφήνοντας αρκετά πίσω του τον Αμερικανό Rick Rosner με 192.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips