Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Επανάσταση στις εκτυπώσεις

Εκτυπώστε...τα παπούτσια σας 
Είναι μια λειτουργία που βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον είναι μια πραγματικότητα που φέρνει στην κυριολεξία την επανάσταση στις εκτυπώσεις. 

Γιατί η 3D systems κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα μηχάνημα που καταφέρνει το ακατόρθωτο: ο εκτυπωτής Cube τυπώνει τρισδιάστατα και δημιουργεί αντικείμενα από πλαστικό με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Ο Cube μπορεί να φτιάξει παιχνίδια, βραχιόλια, ακόμα και παπούτσια, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν μια μικρή οικιακή μονάδα παραγωγής μικροαντικειμένων.

Είναι λίγο μεγαλύτερος από έναν επαγγελματικό εκτυπωτή και η τιμή του ξεκινάει από τα 1.299 δολάρια. Το κάθε μελάνι κοστίζει 50 δολάρια και υπάρχουν διαθέσιμα 10 χρώματα. Συνοδεύεται από 25 σχέδια που μπορούν να εκτυπωθούν, όμως μπορεί να «σηκώσει» και άλλες επιλογές. Και κάτι μας λέει ότι ο Cube θα είναι το επόμενο μεγάλο νέο στην αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

 


Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρισδιάστατοι σαρωτές και εκτυπωτές 

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips