Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Το πρώτο «έξυπνο» πιρούνι

Καταγράφει τη διάρκεια των γευμάτων, την ταχύτητα, το συνολικό αριθμό των μπουκιών και αρχίσει να δονείται όταν ξεφεύγουμε.


H εταιρεία HAPILABS παρουσίασε στη CES 2013 το πρώτο «έξυπνο» πιρούνι που σκοπό έχει να διορθώσει τις κακές συνήθειες που έχουμε στο φαγητό ή ακόμα και να μειώσει τις ποσότητες που καταναλώνουμε.


Το πιρούνι HAPIfork παρακολουθεί και καταγράφει τρεις παραμέτρους: τη διάρκεια των γευμάτων σου, την ταχύτητα με την οποία τρως και το συνολικό αριθμό των μπουκιών σου. Σε περίπτωση, μάλιστα, που αντιληφθεί ότι τρως γρηγορότερα από όσο πρέπει, αρχίζει να δονείται για να κόψεις ταχύτητα.Αφού τελειώσεις το γεύμα σου, τo ΗAPIfork ανεβάζει τα δεδομένα σου online μέσω USB ή Bluetooth για να τα δεις αργότερα από τον υπολογιστή σου ή μέσω των διαθέσιμων iOS και Android εφαρμογών.Επιπλέον, το πιρούνι έρχεται με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 21 ημερών προκειμένου να σε επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

ΠΗΓΗ:techgear.gr / enikos.gr
Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips