Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Ένα ταξίδι στις αισθήσεις...

...γιατί το καλοκαίρι είναι κοντά
Με την σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη οι φυσικές ομορφιές των Χανίων αποτυπώνονται στα πέντε νέα διαφημιστικά σποτ του Δήμου Χανίων για την τουριστική προβολή, με τίτλο «Χανιά: Ένα ταξίδι των αισθήσεων».


Αναφερόμενος στο θέμα, ο Δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, κάλεσε τους τουριστικούς Φορείς ν’ αξιοποιήσουν το υλικό μέσα από τα δίκτυα επικοινωνίας που διαθέτουν, ενώ τόνισε πως,

“ο πολιτισμός, η παράδοση, τα προϊόντα ποιότητας της Κρητικής γης, οι τοπικές γεύσεις και η μοναδική κρητική διατροφή, οι παραδεισένιες παραλίες, τα επιβλητικά φαράγγια, τα παραδοσιακά χωριά της ενδοχώρας, οι αμέτρητες εκκλησιές, τα πανέμορφα γραφικά ξωκλήσια και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής μοναστήρια που υπάρχουν στο Δήμο Χανίων, αποτελούν έναν ανεκτίμητο «θησαυρό» που περιμένει κάθε επισκέπτη να τον ανακαλύψει. 

Το θησαυρό αυτό, κρίναμε ως Δημοτική Αρχή, πως πρέπει να τον επικοινωνήσουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, στα πέρατα του κόσμου μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών και των κοινωνικών δικτύων, στέλνοντας παντού το μήνυμα πως τα Χανιά είναι ένας προορισμός ιδανικός, ασφαλής, με ποιοτικές υποδομές και υπηρεσίες και πάνω απ’ όλα ένας προορισμός που ξυπνά όλες τις αισθήσεις αυτών που θα επιλέξουν να τον επισκεφθούν”.
Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης υπερβαίνει τις «σκιές της κρίσης» και δημιουργεί μια νέα αφήγηση εικόνων, χρωμάτων, ήχων και συναισθημάτων που αγγίζει τους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. ‘Όλα αυτά με καμβά τα απίστευτα Χανιά μας”, υπογράμμισε ο κ. Σκουλάκης.
Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης, Θοδωρής Παπαδουλάκης, σημείωσε πως,“είδαμε τα Χανιά, αρκετά αλλαγμένα, ανακαλύψαμε νέες γωνιές και πτυχές τους και παρουσιάζουμε μέσα από την εικόνα και όχι το λόγο, όλες τις ομορφιές που μπορεί να δει ένας επισκέπτης στον Δήμο μας”.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips