Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο βυθισμένος κήπος

Ο βυθισμένος κήπος Umpherston, ένας από τους πιο διάσημους και πιο εντυπωσιακούς κήπους της Αυστραλίας, δημιουργήθηκε από τον James Umpherston και τους κατοίκους του Mount Gambier, το 1886.

Πρόκειται για ένα κήπο που κατασκευάστηκε με το πέρασμα των χρόνων μέσα σε μια τεράστια τρύπα στο έδαφος επίσης γνωστή και ως «The Sunken Garden«. Η τρύπα δημιουργήθηκε πολλά χρόνια πριν όταν κατέρρευσε η κορυφή μια σπηλιάς από ασβεστόλιθο που υπήρχε στο σημείο.
Πλέον το έδαφος στο βάθος της τρύπας αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για το βυθισμένο κήπο. Όλο το σκηνικό προσφέρει μια νότα απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στους κατοίκους του Mount Gambier αλλά και στους πολλούς επισκέπτες που σπεύδουν να το δουν από κοντά.

Ο βυθισμένος κήπος άλλωστε είναι ανοιχτός στο κοινό όλες τις ώρες του 24ωρου. Ειδικά τα βράδια, όταν ανάβουν οι πολυάριθμοι προβολείς λούζοντας με φως κάθε κρυφή γωνία του κήπου, το θέαμα είναι μοναδικό!
Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips