Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Φορτίζει το κινητό με ενέργεια από... ρόφημα!

Το πρωτότυπο gadget χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία.
Πρόκειται για ένα gadget που έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων, Kickstater, και κατάφερε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να μαζέψει τα 69.000 δολάρια από τα 100.000 που ήταν ο αρχικός του στόχος.
Το Epiphany onE Puck, είναι ένα ιδιαίτερο σουβέρ, που χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία ενός ροφήματος, για να φορτίσει το κινητό τηλέφωνο!
Διαθέτει μάλιστα δύο όψεις, μία για τα ζεστά ροφήματα σε κόκκινο χρώμα και μία για τα δροσερά σε μπλε. Φυσικά με το νέο αυτό gadget δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας σε κάποια πρίζα ή θύρα USB ενός υπολογιστή.
Μάλιστα, όσο πιο ζεστό (ή αντίστοιχα κρύο) είναι το ρόφημα σας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα παραχθεί για την συσκευή σας.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τους δημιουργούς του Epiphany onE Puck, η συσκευή θα είναι συμβατή με όλα τα iPhone και iPad, καθώς και με όλα τα smartphone που χρησιμοποιούν Android. Πιο συγκεκριμένα, το νέο gadget θα μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί λιγότερη ενέργεια από 1.000mAh.
Ο οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, μέσα από την ιστοσελίδα του Kickstarter, με διάφορα επίπεδα χρηματοδότησης.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του δε θα πρέπει να αναμένεται πριν το Μάρτιο του 2014, με πιθανό πάντα το ενδεχόμενο επιπλέον καθυστέρησης, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με διάφορα πρότζεκτ.


Πηγή: newsbeast

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips