Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Το φως της παραλίας

Όσοι επισκέπτονται τη παραλία Pfeiffer, στην ακτογραμμή του Big Sur στη Καλιφόρνια, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα!

Κάποιες μέρες του χρόνου, ένα παράξενο φως ξεπροβάλει από μια τρύπα ενός μεγάλου βράχου που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Έχοντας στην πλάτη τα επιβλητικά βουνά Santa Lucia, το απόκοσμο φως να ξεπροβάλει μπροστά σας μέσα από την τρύπα του βράχου και στα πόδια σας την μώβ άμμο, λόγω πετρωμάτων Μαγγανίου, θα νιώσετε ότι ζείτε σε παραμύθι.Δυστυχώς όμως για τους λάτρεις του μεταφυσικού, το φως που ξεπροβάλει από την τρύπα δεν είναι κάτι που δεν εξηγείται. Πρόκειται για ακτίνες του ήλιου που για λίγες μόνο εβδομάδες του χρόνου δύει ακριβώς πίσω από τι σημείο του βράχου. Ο ήλιος σε συνδυασμό με την στάθμη του νερού που χαμηλώνει δημιουργούν αυτή την υπέροχη εικόνα..


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips