Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

FlyKly - Έξυπνος τροχός κάνει την ποδηλασία ξεκούραστη

Ο FlyKly φορτίζει και μόνος του στις κατηφόρες

Ο έξυπνος τροχός FlyKly διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα το οποίο συγκεντρώνει ενέργεια από την κίνηση των πεντάλ και μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα στα περισσότερα ποδήλατα. Ο τροχός μπορεί να μειώσει την προσπάθεια του χρήστη να ωθήσει το ποδήλατο με την κίνηση των πεντάλ με την παροχή ηλεκτρικής υποβοήθησης που μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 25 χιλιομέτρων/ώρα και ένα μέγιστο εύρος 50 χιλιομέτρων.


Το σύστημα περιέχει σε ένα κυκλικό περίβλημα, ένα μοτέρ 250W, μπαταρίες λιθίου 36V μέχρι και έναν δέκτη GPS. Ελέγχεται ασύρματα μέσω μίας smartphone συσκευής από μία εφαρμογή app, επιτρέποντας στο χρήστη την παρακολούθηση της τρέχουσας ταχύτητας, την διανυθείσα απόσταση, το χρόνο του ταξιδιού, το επίπεδο της μπαταρίας ακόμη και την παρακολούθηση του ποδηλάτου σε περίπτωση κλοπής του. Ο χρόνος φόρτισης του συστήματος μπορεί να διαρκέσει περίπου 2-3 ώρες και το βάρος του τροχού ζυγίζει συνολικά 4 κιλά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips