Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Το κοράκι και ο γρίφος με τα 8 βήματα !

Το BBC παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου ένα κοράκι βρίσκεται μέσα σε ένα κλουβί και καλείται να βρει τον τρόπο για να προσεγγίσει το φαγητό του που είναι μέσα σε ένα μικρότερο κλουβάκι.

Τα κοράκια είναι από τα πλέον έξυπνα πουλιά, όπως έχει αποδειχτεί μέσω πολλών ερευνών καθώς μπορούν να αποφύγουν κακοτοπιές, να αναγνωρίσουν ανθρώπους ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση να λύσουν έναν γρίφο με 8 βήματα προκειμένου να φτάσουν το φαγητό τους, εξυπνάδα που θα ζήλευαν πολλοί.


Η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει είναι η εξής: Πρέπει να φτάσει το μεγάλο ξυλάκι, αφού πάρει το μικρό -το εύκολο μέρος του γρίφου- ρίχνοντας τρεις πέτρες μέσα σε ένα δοχείο, όπου το βάρος της καθεμίας φέρνει πιο κοντά το ξυλάκι. Στη συνέχεια με αυτό το ξυλάκι πρέπει να τραβήξει το φαγητό από το κλουβάκι και να το απολαύσει. Κι όλα αυτά χωρίς κανείς να το… βοηθήσει. Απίστευτο!

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips