Επικοινωνία

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις του διαχειριστή. Οι φωτογραφίες προέρχονται από άλλα site και blog ή από google search και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται. Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του ιστολογίου, μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή στο periplanomenosblog@yahoo.gr  προς αποκατάσταση.


Προσπαθούμε πάντα να δημοσιεύουμε τις πηγές και τους δημιουργούς των έργων που παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας και θα παρακαλούσαμε και τους φίλους που θέλουν να αναδημοσιεύσουν κάτι να βάζουν τα links κάτι που προσδίδει άλλωστε και μια εγκυρότητα αλλά κι ένα ελάχιστο φόρο τιμής σ΄αυτούς που κοπίασαν για το κάθε άρθρο. 


Παρακαλούμε επίσης όλους όσους θέλουν να σχολιάσουν κάτι να το κάνουν ελεύθερα αλλά ποτέ να μην γράψουν κάποιο σχόλιο το οποίο δεν θα τολμούσαν να το πουν και επώνυμα όπως πρέπει να πράττει κάθε ακέραιος χαρακτήρας.


Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποια ή κάποιες αναρτήσεις της ιστοσελίδας προσβάλουν πνευματικά δικαιώματα τα οποία κατέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αφαιρεθεί το υλικό.

Επίσης, αν είστε κάτοχος ιστοσελίδας από την οποία πιστεύετε ότι έχουμε πάρει υλικό χωρίς αναφορά πηγής παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να τοποθετήσουμε το σχετικό σύνδεσμο.

If you have recognized your work from the content on our site that is in violation of copyright law, please contact us in order to remove it.
We also encourage you to contact us with information about original sources, if it's not mentioned on the site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips